Galleri 2012

 

Skråen, Aalborg

25. marts

Atter stillede Skråen an med et frokostarrangement.

Olav tjekker lyden, før de går i gang.

Gået til frokost!

Olav slapper af, medens Henning stemmer banjoen.

 

Lørdag den 7. april skete der i forbindelse med Påsken flere ting i Storcentret i Aalborg Syd. En af disse ting var, at Muleskinners spillede. Der var en hel del mennesker, der stoppede op for at lytte til dem.

 

I efterårsferien i oktober spillede Muleskinners fast hver dag (hverdage) om eftermiddagen i Storcentret, Aalborg SV. Rigtig mange mennesker standsede op for at lytte til musikken. Da det jo var efterårsferie, var centret fyldt med forældre og børn. Medens forældrene kunne lytte til musikken, kunne de mindre børn få malet deres ansigter.

I december måned spillede Muleskinner tre fredage i træk på Centertorvet i Aalborg Storcenter. Her kunne travle handlede stoppe op og lytte til god musik, inden de handlede videre. Her blev også spillet nogle julesange til især de yngste besøgende, bl.a. den meget kendte "Søren Banjomus". Der var flere af de helt små (2-3 års alderen), der fik danset til musikken. Flere voksne tog endda chancen og fik købt, måske skulle den bruges som mandelgave, deres CD.

 

Tilbage til Galleri