Muleskinners nye Cd

 

Så fik jeg endelig Muleskinners nye CD i hænderne. Den har ganske vist været et stykke tid undervejs, men den har så sandelig været værd at vente på.

 

Cd’en starter med deres kendingsmelodi, nemlig ”Muleskinners Blues”. Det er et nummer, man bliver i godt humør af at høre. Og dermed er det en rigtig god start på Cd’en.

 

Herefter følger ”Handsome Molly” og ”Delia”, som er et par herlige numre med Malthes helt unikke stemme.

 

Så kommer en af mine favoritter, nemlig ”Salt Creek”, som er et rent instrumentalt nummer. Det er en fantastisk melodi, hvor der rigtig bliver leget med strengene. Når jeg hører sådan et nummer, kan jeg ikke lade være med at beundre musikere. Mine fingre vil nemlig blive totalt viklet ind i strengene, hvis jeg skulle spille så hurtigt.

 

Så fortsætter Cd’en med ”John Harding” og ”Stuck in the Middle”. For herefter at gå over i en gammel kending, nemlig ”You Are My Sunshine”. Det er en sang, som man ikke kan undgå at synge med på. Det er for resten meget tydeligt at høre, når Muleskinners er ude at optræde. De kan nemlig få en hel sal til at synge med som kor på omkvædet.

 

Næste nummer ”Black and Tan” er ligeledes et instrumentalt nummer, hvor der igen er fart over feltet med strengene. Jeg sidder atter og kigger på mine fingre og siger til mig selv, at mine fingre aldrig ville have overlevet at spille sådan.

 

Så kommer der et herligt gammelt nummer, som jeg tror, at de fleste kender. I hvert fald dem af jer, der har passeret jeres første ungdom. Det er ”Tamborin Man”, skrevet af Bob Dylan. Den bliver fremført i smukkeste stil, samtidig med at der er en tydelig respekt for ophavsmanden.

 

”Ramblin’ Man” er et af de numre, der altid bliver spillet, når de er ude og optræde. Det er igen et af de numre, hvor jeg ikke kan lade være med at tænke, at Malthe, Henning og Olav supplerer hinanden rigtig godt. Ligesom det også fremgår tydeligt på den næstsidste sang, der også er et kendt nummer, nemlig ”Walk Right In”.

 

Cd’en sluttes af med min altoverskyggende favorit, nemlig ”Pay Me My Money Down”. Det er igen en sang, hvor der kan skråles med på omkvædet. Jeg kan i hvert fald ikke lade være. Sangen er skrevet af Pete Seeger, og den bliver flot fremført med banjo i forgrunden og Malthes unikke stemme. Det er også en af de sange, der gerne bliver spillet, når de optræder. Hvis jeg er til stede, skal jeg i hvert fald nok sørge for at bede om den.

 

Cd’en kan bestilles gennem mig (98 18 84 73). Prisen er 100,00 kr. + porto i en begrænset periode. Herefter er prisen 120,00 kr. + porto.

 

Skulle I læsere have lyst til at opleve Muleskinners, så optræder trioen atter hele sommeren i Tivoli i Aalborg. Se datoerne nedenfor. Husk der er gratis adgang til Tivoli.

 

Juni – hver fredag.

Juli – hver onsdag, torsdag og lørdag.

August – lørdag den 2., onsdag den 6, lørdag den 9. Resten af august hver fredag.

September – fredag den 5. og fredag den 12.

 

De spiller fra kl. 20.00 ved Skipper Clement. Er vejret godt, foregår det udendørs, og er vejret skidt, er det indendørs. I kan holde jer orienteret via Tivolis hjemmeside: www.karolinelund.nu

 

For jer, der ikke har oplevet dem før, mød op og få en god oplevelse, og for jer, der allerede kender dem, I ved, at I kan få en god oplevelse. Jeg håber, at vi ses derinde.